Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kombinationslåsväska

The Colored Lock Bag

Kombinationslåsväska 'Låset' är färgat kombinationslås. Människor kan öppna påsen med färgmatchningar, inte bara med siffror. Dessa modetillbehör används för väskor. Olika yttre mönster av väskor kan göras och människor kan identifiera dessa väskor med färgad kombination låssignatur. Användare gör sina egna färglösenord själva för att anpassa individer. För att lyckas med detta projekt användes många metoder för att tillverka processer som luftblushing, läderbehandling, färglager, etc. Direktdesigner och tillverkare är Jiwon, Shin.

Projektnamn : The Colored Lock Bag, Designers namn : jiwon, Shin., Kundens namn : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Kombinationslåsväska

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.