Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Loft Jordbruk Torn

Floating Nests

Loft Jordbruk Torn Loft London Farm Tower i form av ett imaginärt gigantiskt träd i vars konstgjorda krona två stora loftformationer placeras som flytande bo. Visionen om ett aldrig tidigare skådat liv (joie de vivre) och samtidigt utnyttja hela Metropolitan-logistiken. "Flytande bo-konceptet" är baserat på en hög exploatering av luftutrymmet ovanför respektive tomt i samband med en minimal påverkan på det tillgängliga tomtområdet. Huvudutnyttjandet av alla bonivåer definieras som en blandning av vertikalt jordbruk och bebodda loftområden.

Projektnamn : Floating Nests, Designers namn : Peter Stasek, Kundens namn : London .

Floating Nests Loft Jordbruk Torn

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.