Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Magazine

Going/Coming

Magazine Baserat på idén om avgångar och ankomster är detta styrelsemagasin uppdelat i två delar: Going / Coming. Going handlar om europeiska städer, reseupplevelser och tips för att åka utomlands. Inkluderar ett pass av en kändis i varje utgåva. Passet till "Republic of Travellers" har personlig information om den personen och deras intervju. Kommer handlar om idén att det bästa av en resa är att återvända hem. Det talar om heminredning, matlagning, aktiviteter med vår familj och artiklar för att njuta av vårt hem bättre.

Projektnamn : Going/Coming, Designers namn : Catarina Jordão, Kundens namn : .

Going/Coming Magazine

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.