Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Biometrisk Åtkomstenhet För Att Låsa Upp Dörrar

Biometric Facilities Access Camera

Biometrisk Åtkomstenhet För Att Låsa Upp Dörrar En biometrisk enhet inbyggd i väggar eller kiosker som fångar iris och hela ansiktet och refererar sedan till en databas för att bestämma användarrättigheter. Det ger åtkomst genom att låsa upp dörrar eller logga in användare. Funktioner för feedback från användare är inbyggda för enkel självjustering. Leds tänder osynligt ögat, och det finns en blixt för svagt ljus. Fronten har 2 plastdelar som tillåter duotonsfärger. Den mindre delen drar ögat med fina detaljer. Formen förenklar 13 frontfronterade komponenter till en mer estetisk produkt. Det är för företag, industri och hemmamarknader.

Projektnamn : Biometric Facilities Access Camera, Designers namn : Travis Baldwin, Kundens namn : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Biometrisk Åtkomstenhet För Att Låsa Upp Dörrar

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.