Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadsinredning

Beijing Artists' House

Bostadsinredning Efter 30 år med snabb kinesisk industrialisering återspeglar detta projekt de grundläggande sociala förändringarna och den industriella utvecklingen i ett land som kräver ett modernt tag på sin arkitektur. I detta avseende svarar huset på en bortgång från traditionella referenser och mot en industriell verklighet. Den syftar till att utforska Kinas industriella kapacitet, inte som ett doldt brutalt trauma utan snarare en framstegskraft som kan sprida välfärden i hela samhället.

Projektnamn : Beijing Artists' House, Designers namn : Yan Pan, Kundens namn : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Bostadsinredning

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.