Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sittplatser För Åkare

Door Stops

Sittplatser För Åkare Door Stops är ett samarbete mellan designers, konstnärer, ryttare och samhällsinvånare för att fylla försummade allmänna utrymmen, som transitstopp och lediga tomter, med sittmöjligheter för att göra staden till en trevligare plats att vara. Enheterna är utformade för att ge ett säkrare och estetiskt tilltalande alternativ till det som för närvarande finns, och tilldelas stora utställningar av offentlig konst på uppdrag av lokala konstnärer, vilket skapar ett lätt identifierbart, säkert och trevligt väntområde för ryttare.

Projektnamn : Door Stops, Designers namn : Craig L. Wilkins, Kundens namn : Detroit Community Design Center.

Door Stops Sittplatser För Åkare

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.