Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sensorkran

miscea KITCHEN

Sensorkran KYKKEN-systemet som är miscea, är världens första verkliga beröringsfria kökskran med flera vätskor. Genom att kombinera två automater och en kran i ett unikt och lättanvänt system elimineras det behovet av separata automater runt kökens arbetsområde. Kranen är helt beröringsfri för drift för maximal handhygienefördelar och minskar spridningen av skadliga bakterier. En mängd högkvalitativa och effektiva tvålar, tvättmedel och desinfektionsmedel kan användas med systemet. Den har den snabbaste och mest pålitliga sensorteknologin som finns på marknaden för precisionsprestanda.

Projektnamn : miscea KITCHEN, Designers namn : Rob Langendijk, Kundens namn : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Sensorkran

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.