Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionell Byggsats

JIX

Multifunktionell Byggsats JIX är ett byggsats skapat av New York-baserad bildkonstnär och produktdesigner Patrick Martinez. Det består av små modulära element som är specifikt utformade för att tillåta standard dricksugrör att anslutas tillsammans för att skapa en mängd olika konstruktioner. JIX-anslutningarna finns i platta rutnät som enkelt fästs isär, korsar varandra och låses på plats. Med JIX kan du bygga allt från ambitiösa strukturer i rumsstorlek till komplicerade bordsskulpturer, allt med JIX-kontakter och sugrör.

Projektnamn : JIX, Designers namn : Patrick Martinez, Kundens namn : Blank Bubble.

JIX Multifunktionell Byggsats

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.