Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Grillrestaurang

Grill

Grillrestaurang Projektet omfattar ombyggnad av den befintliga 72 kvadratmeter stora motorcykelverkstaden till en ny grillrestaurang. Arbetsområdet omfattar en fullständig omdesign av både det yttre och det inre utrymmet. Exteriören var inspirerad av en grillgrill koppling med det enkla svarta och vita färgschemat av träkol. En av utmaningarna med detta projekt är att passa de aggressiva programmiska kraven (40 sittplatser i matplatsen) på ett så litet utrymme. Dessutom måste vi arbeta med en ovanlig liten budget (40 000 USD), som inkluderar alla nya VVS-enheter och ett nytt kommersiellt kök.

Projektnamn : Grill, Designers namn : Yu-Ngok Lo, Kundens namn : YNL Design.

Grill Grillrestaurang

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.