Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vagnflaskebärare

Baretto

Vagnflaskebärare Den vanliga plastlådan som har använts under de senaste decennierna för att transportera glasflaskor, hållbara, funktionella och ett affärskommunikationsverktyg, återföds med samma funktioner i en liten bar som rör sig på hjul. En bar, en flaskhållare tillsammans med en liten bänkskiva, allt till ett enda föremål, avböjbart i en oändlig skala av färger och märken, tillverkad i ett begränsat antal delar. Återanvändningen av märkta plastlådor ger den en vintage känsla, vilket är samtidigt modernt. Det handlar inte bara om återvinning utan också en omtolkning av funktionen.

Projektnamn : Baretto, Designers namn : boattiverga studio, Kundens namn : boattiverga studio.

Baretto Vagnflaskebärare

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.