Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsidentitet

Predictive Solutions

Företagsidentitet Predictive Solutions är en leverantör av programvaruprodukter för prognostisk analys. Företagets produkter används för att göra förutsägelser genom att analysera befintliga data. Företagets varumärke - sektorer i en cirkel - liknar cirkeldiagramgrafik och också en mycket stiliserad och förenklad bild av ett öga i profilen. Varumärkesplattformen "kasta ljus" är en drivrutin för all märkesgrafik. Både förändrade, abstrakta flytande former och tematiska förenklade illustrationer används som ytterligare grafik över olika applikationer.

Projektnamn : Predictive Solutions, Designers namn : Mikhail Puzakov, Kundens namn : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Företagsidentitet

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.