Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Robotfordon

Servvan

Robotfordon Det är ett servicefordon för resursbaserad ekonomi som bildar ett nätverk med andra fordon. Ett enda system gör det möjligt att kommunicera med varandra, vilket ökar effektiviteten i persontransporter, liksom en ökning av effektiviteten på grund av rörelsen i vägtåget (minskning av FX-faktor, avståndet mellan fordon). Bilen har obemannad kontroll. Fordonet är symmetriskt: billigt att producera. Den har fyra svängbara motorhjul och möjligheten att vända rörelse: manöver med stora dimensioner. Ombordstigning gentemot förbättrar passagerarnas kommunikation.

Projektnamn : Servvan, Designers namn : Dmitry Pogorelov, Kundens namn : Techman.

Servvan Robotfordon

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.