Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionell Väska

Collectote

Multifunktionell Väska Collectote är en 3-i-1-väska som låter dig organisera allt. Separera din stora messengerväska medan du bär dina väsentligheter i en mindre väska för resor, museumsbesök, klasser, arbete och mässor. Messenger-väskan är tillräckligt stor för att rymma mer än 5 album i brevstorlek, din bärbara dator och övernattningsartiklar. Collectote har en läderkortshållare och två löstagbara väskor, som är differentierade genom foderfärg. Det tjänar i många olika situationer och uppfyller alla människors behov, från konstnärer till chefer.

Projektnamn : Collectote, Designers namn : Yun Hsin Lee, Kundens namn : Collectors Club of New York.

Collectote Multifunktionell Väska

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.