Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Modulärt Inredningssystem

More _Light

Modulärt Inredningssystem Ett modulärt system monterbart, demonterbart och miljövänligt. More_Light har en grön själ och är mycket lätt att använda. Det är innovativt och idealiskt för att tillgodose alla våra dagliga behov tack vare flexibiliteten i sina fyrkantiga moduler och dess gemensamma system. Bokhyllor av olika storlekar och djup, hyllor, panelväggar, displayställningar, väggenheter kan monteras. Tack vare det stora utbudet av ytor, färger och strukturer som finns tillgängliga, kan dess personlighet förbättras ytterligare genom en mer anpassad design. För hemdesign, arbetsplatser, butiker. Finns också med lavar inuti. caporasodesign.it

Projektnamn : More _Light, Designers namn : Giorgio Caporaso, Kundens namn : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Modulärt Inredningssystem

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.