Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningsdesign

Multimedia exhibition Lsx20

Utställningsdesign En multimediautställning ägnades upp till 20-årsjubileet för återinförandet av de nationella valutaföretagen. Syftet med utställningen var att introducera ramen för den treenighet som det konstnärliga projektet baserades på, nämligen sedlar och mynt, författarna - 40 framstående lettiska konstnärer från olika kreativa genrer - och deras konstverk. Utställningens koncept har sitt ursprung i grafit eller bly som är en blyerts centralaxel, ett vanligt verktyg för konstnärer. Grafitstruktur fungerade som det centrala designelementet i utställningen.

Projektnamn : Multimedia exhibition Lsx20, Designers namn : Design studio H2E, Kundens namn : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Utställningsdesign

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.