Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konstinstallation

S.Joao Structure

Konstinstallation Designen återspeglar en typisk portugisisk gatufestival - lokalt känd som 'S. João'. Under en av Europas livligaste gatufestivaler älskar Porto i Sankt Johannes ”baptisten” genom att traditionellt trumma varandra med vitlökblommor eller mjuka hammare av plast. Kännetecknas av färgen på band och flaggor som fyller gatorna, tillsammans med fyrverkerierna som lanseras hela natten, 'S. João-struktur tolkar denna atmosfär med hängande ballongliknande former som täcks av ett reflekterande, glänsande material.

Projektnamn : S.Joao Structure, Designers namn : FAHR 021.3, Kundens namn : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Konstinstallation

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.