Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hiv-Medvetenhetskampanj

Fight Aids

Hiv-Medvetenhetskampanj HIV omges av många rykten och felinformation. Hundratals tonåringar i världen smittas av HIV varje år genom oskyddat kön eller nåldelning. Ett mycket mindre antal tonåringar med HIV föddes till mödrar som var smittade. Idag finns det hopp om att människor som lever med HIV aldrig ens kan bli sjuka, precis som det inte finns något botemedel mot virus som förkylningar och influensa. Människor som lever med viruset måste vara extra försiktiga med att inte ta risker (som att ha oskyddat sex) som kan utsätta andra för HIV.

Projektnamn : Fight Aids, Designers namn : Shadi Al Hroub, Kundens namn : American University of Madaba.

Fight Aids Hiv-Medvetenhetskampanj

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.