Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsarkitektur Koncept

Pharmacy Gate 4D

Företagsarkitektur Koncept Det kreativa konceptet bygger på en kombination av materiella och immateriella komponenter, som tillsammans skapar en medieplattform. Mittpunkten för denna plattform kännetecknas av en överdimensionerad skål som en symbol för en abstrakt alkemikglas över vilken ett holografiskt diagram av en flytande DNA-sträng projiceras. Detta DNA-hologram, som i själva verket representerar parolen "Ett löfte för livet", roterar långsamt och föreslår att det är lätt att leva för en symptomfri mänsklig organisme. Det roterande DNA-hologrammet representerar inte bara livets flöde utan också förhållandet mellan ljuset och själva livet.

Projektnamn : Pharmacy Gate 4D, Designers namn : Peter Stasek, Kundens namn : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Företagsarkitektur Koncept

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.