Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Sibilo

Ring Sibilo-ringen uppmärksammar sin enkelhet. Det vita guldets neutrala ton fungerar som en ren yta för att återspegla pärlens färg och juvelens spänningsinställning gör att inget annat element kan dra uppmärksamhet från turmalinen - en av de finaste ädelstenarna som finns i Brasilien och huvudelementet i det här smycket.

Projektnamn : Sibilo, Designers namn : Brazil & Murgel, Kundens namn : Brazil & Murgel.

Sibilo Ring

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.