Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Taktilt Tyg

Textile Braille

Taktilt Tyg Industriell universell jacquardtextiltanke som en översättare för blinda. Detta tyg kan läsas av personer med god syn och det är avsett för dem att hjälpa de blinda som börjar tappa synen eller har synproblem; för att lära sig punktsystemet med ett vänligt och vanligt material: tyg. Det innehåller alfabetet, siffror och skiljetecken. Inga färger läggs till. Det är en produkt i grå skala som en princip utan ljusuppfattning. Det är ett projekt med social betydelse och går utöver kommersiella textilier.

Projektnamn : Textile Braille, Designers namn : Cristina Orozco Cuevas, Kundens namn : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Taktilt Tyg

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.