Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Omedelbar Naturlig Läppförstoringsapparat

Xtreme Lip-Shaper® System

Omedelbar Naturlig Läppförstoringsapparat Xtreme Lip-Shaper®-system är världens första kliniskt beprövade läppförstoringsapparat för läkemedel för hemmabruk. Den använder en 3.500-årig kinesisk "koppning" -metod - med andra ord sugning - i kombination med avancerad läppformningsteknik för att konturera och förstora läpparna direkt. Designen skapar hisnande en-lobad och dubbel-lobad underkant precis som Angelina Jolie. Användare kan förbättra övre eller nedre läppen separat. Konstruktionen är också byggd för att lyfta bågarna på Cupidens båge, fylla i läppgrovor för att lyfta hörnen i den åldrande munnen. Lämplig för båda könen.

Projektnamn : Xtreme Lip-Shaper® System, Designers namn : Thienna Ho Ph.D., Kundens namn : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Omedelbar Naturlig Läppförstoringsapparat

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.