Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Showroom, Retail

Fast Forward

Showroom, Retail Grenträningsskor visas i det första utställningsrummet i hopputställningskomplexet. Den är beredd med ett läge som uttrycker tillverkningsmetoder såsom den dynamiska formen av träningsskor, tekniker med hög injektion som används i produktionsfasen, och så vidare. Den är utrustad med SMD LED, en av högteknologiprodukterna, och strävar efter att spegla dynamiken i träningskorna (som objekt) som blir en inspirationskälla med specialdesignade grafiska bakgrunder och rörelser som erbjuds av dessa system.

Projektnamn : Fast Forward, Designers namn : Ayhan Güneri, Kundens namn : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Showroom, Retail

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.