Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tandstol För Barn

ROI

Tandstol För Barn Konstruktionen för ROI skapades med avsikt att fånga slutanvändarnas uppmärksamhet för att få honom att glömma om möjligt rädsla och ångest orsakad av medicinsk undersökning. Denna tandläkarenhet har inte en teknisk funktion annorlunda än de som finns på marknaden, men elementen som komponerar den har ett nytt utseende så att barnet får ett positivt sätt att börja etablera en relation med tandläkaren.

Projektnamn : ROI, Designers namn : Roberta Emili, Kundens namn : Roberta Emili.

ROI Tandstol För Barn

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.