Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Aromadiffusor

Magic stone

Aromadiffusor Magic Stone är mycket mer än en hushållsapparat, kan skapa en magisk atmosfär. Formen är inspirerad av naturen och tänker på en sten, jämnad av vattnet i en flod. Vattenelementet representeras symboliskt av vågen som skiljer den övre från underkroppen. Vattnet är det viktigaste elementet i denna produkt som genom ultraljud finfördelar vattnet och den doftande oljan, vilket skapar en kall ånga. Vågmotivet tjänar till att skapa atmosfären genom LED-ljuset som smidigt ändrar färger. Genom att stryka på locket aktiverar du kapacitetsknappen som styr alla funktioner.

Projektnamn : Magic stone, Designers namn : Nicola Zanetti, Kundens namn : Segnoinverso Srl.

Magic stone Aromadiffusor

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.