Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Shisha, Vattenpipa, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Vattenpipa, Nargile Eleganta organiska linjer är inspirerade av livet under havet. Ett shishapip som ett mystiskt djur som blir levande vid varje inandning. Min idé om design var att avslöja alla intressanta processer som äger rum i röret som bubblande, rökflöde, fruktmosaik och lysande. Jag har uppnått detta genom att maximera glasandelen och främst genom att lyfta upp det funktionella området till ögonhöjden, istället för traditionella shisha-rör där det nästan är doldt på marknivån. Att använda riktiga fruktbitar inuti glaskorpuset för cocktails förbättrar upplevelsen till den nya nivån.

Projektnamn : Meduse Pipes, Designers namn : Jakub Lanca, Kundens namn : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Vattenpipa, Nargile

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.