Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konsol

Qadem Hooks

Konsol Qadem Hooks är ett konstverk med en konsolfunktion inspirerad av naturen. Den består av olika målade gröna gamla krokar, som användes tillsammans med Qadem (en gammal trämulans sadelbaksida) för att transportera vete från en by till en annan. Krokarna är fästade på en gammal vetehästskiva, som bas och färdig med en glaspanel ovanpå.

Projektnamn : Qadem Hooks, Designers namn : May Khoury, Kundens namn : Badr Adduja.

Qadem Hooks Konsol

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.