Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Visuell Konst

Loving Nature

Visuell Konst Kärleksfull natur är ett projekt av konstverk som hänvisar till kärlek och respekt för naturen, till alla levande saker. På varje målning lägger Gabriela Delgado särskild tonvikt på färg och väljer noggrant element som smälter in i harmoni för att få en frodig men enkel finish. Forskningen och hennes äkta kärlek till design ger den en intuitiv förmåga att skapa livliga färgade bitar med fläckelement som sträcker sig från det fantastiska till det genuina. Hennes kultur och personliga upplevelser formar kompositionerna till unika visuella berättelser, som säkert kommer att försköna varje atmosfär med natur och glädje.

Projektnamn : Loving Nature, Designers namn : Gabriela Delgado, Kundens namn : GD Studio C.A.

Loving Nature Visuell Konst

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.