Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm presenterar watchface-apps-samling, designad för smartur med svartvita 144 × 168 pixelskärmar som Pebble och Kreyos. Här hittar du 15 modeller av enkla, eleganta och estetiska watchface-appar. Eftersom de är gjorda av ren energi, är de mer som spöken än riktiga saker. Dessa klockor är de mest ekonomiska och ekologiskt vänliga som någonsin har funnits.

Projektnamn : TTMM (after time), Designers namn : Albert Salamon, Kundens namn : TTMM (after time).

TTMM (after time) Watchface Collection

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.