Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konsol

Mabrada

Konsol En unik konsol tillverkad av målad trä med stenfinish, som visar en gammal äkta kaffekvarn som går tillbaka till den osmanska perioden. En jordansk kaffekylare (Mabrada) reproducerades och skulpterades för att stå som ett av benen på motsatt sida av konsolen där kvarnen sitter och skapade ett fascinerande stycke för en foajé eller vardagsrum.

Projektnamn : Mabrada , Designers namn : May Khoury, Kundens namn : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Konsol

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.