Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multipod

Hive

Multipod Hive är en 315-graders öppen frontad vertikal lamellkupol, bestående av sju 45 graders radie-segment. Framåt tänkande i design, samtidigt som funktionen hålls och utmanar befintlig möbelform. Det innovativa konceptet är baserat kring en sfär, förenklad i formen dock dramatisk i närvaro. Hive levererar visuell påverkan i alla utrymmen den upptar. Futuro-Virtuoso

Projektnamn : Hive, Designers namn : Clive Walters, Kundens namn : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.