Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multipod

Hive

Multipod Hive är en 315-graders öppen frontad vertikal lamellkupol, bestående av sju 45 graders radie-segment. Framåt tänkande i design, samtidigt som funktionen hålls och utmanar befintlig möbelform. Det innovativa konceptet är baserat kring en sfär, förenklad i formen dock dramatisk i närvaro. Hive levererar visuell påverkan i alla utrymmen den upptar. Futuro-Virtuoso

Projektnamn : Hive, Designers namn : Clive Walters, Kundens namn : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.