Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multipod

Hive

Multipod Hive är en 315-graders öppen frontad vertikal lamellkupol, bestående av sju 45 graders radie-segment. Framåt tänkande i design, samtidigt som funktionen hålls och utmanar befintlig möbelform. Det innovativa konceptet är baserat kring en sfär, förenklad i formen dock dramatisk i närvaro. Hive levererar visuell påverkan i alla utrymmen den upptar. Futuro-Virtuoso

Projektnamn : Hive, Designers namn : Clive Walters, Kundens namn : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.