Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multipod

Hive

Multipod Hive är en 315-graders öppen frontad vertikal lamellkupol, bestående av sju 45 graders radie-segment. Framåt tänkande i design, samtidigt som funktionen hålls och utmanar befintlig möbelform. Det innovativa konceptet är baserat kring en sfär, förenklad i formen dock dramatisk i närvaro. Hive levererar visuell påverkan i alla utrymmen den upptar. Futuro-Virtuoso

Projektnamn : Hive, Designers namn : Clive Walters, Kundens namn : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.