Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ipad Folio

Tootsie

Ipad Folio Tootsie uppfyller behoven hos moderna nomader. Det är vanligt men påverkande, lugnande analogt, riv- och vattentåligt och biologiskt nedbrytbart. Tootsie lämnar ett varaktigt intryck på människors sinnen men ingen på miljön. De flesta av oss lever och reser genom en värld av ständig förändring - en värld som vi riskerar att förlora oss i. Varför inte använda papper för att göra produkter som fångar våra upplevelser som klott, fläckar, telefonnummer eller enstaka läppstift-intryck. I motsats till en dagbok skapar Papernomads referenspunkter i tid för att vi ska komma ihåg vem vi är.

Projektnamn : Tootsie, Designers namn : Christoph Rochna, Kundens namn : Papernomad GmbH.

Tootsie Ipad Folio

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.