Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Wellness Center

Yoga Center

Wellness Center Yogacentret ligger i Kuwait Citys mest trafikerade distrikt och är ett försök att återuppliva källvåningen i Jassim Tower. Platsen för projektet var oortodoks. Men det var ett försök att tjäna kvinnor både inom stadens gränser och från de omgivande bostadsområdena. Mottagningsområdet i mitten låses med både skåp och kontorsområdet, vilket möjliggör ett smidigt flöde av medlemmar. Locker-området är sedan i linje med benens tvättområde som signalerar den "skofria zonen". Därefter är korridoren & läsrummet som leder till de tre yogarummen.

Projektnamn : Yoga Center , Designers namn : Rashed Alfoudari, Kundens namn : The Yoga Center .

Yoga Center  Wellness Center

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.