Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Gatubänk

Ola

Gatubänk Denna bänk, designad efter eko-designstrategier, tar gatumöbler till en ny nivå. Lika hemma i urbana eller naturliga omgivningar, skapar vätskelinjerna olika sittplatser inom en bänk. Materialen som används är återvunnen aluminium för basen och stål för sätet, valda för deras återvinningsbara och hållbara egenskaper; den har en ljus och beständig pulverlackerad yta idealisk för utomhusbruk i alla väder. Designad i Mexico City av Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman och Karime Tosca.

Projektnamn : Ola, Designers namn : Diseno Neko, Kundens namn : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Gatubänk

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.