Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Global Mässstativ Design För Toyota

The Wave

Global Mässstativ Design För Toyota Inspirerad av den japanska principen om "aktiv lugn", kombinerar designen rationella och emotionella element till en enhet. Arkitekturen ser minimalistisk och lugn utifrån. Du kan fortfarande känna en enorm kraft som strålar ut ur den. Under sin förtrollning glider du nyfiken in i interiören. När du väl är inne befinner du dig i en överraskande miljö fylld med energi och fylld med stora mediaväggar som visar energiska, abstrakta animationer. På detta sätt blir stativet en minnesvärd upplevelse för besökare. Konceptet skildrar den asymmetriska balansen vi finner i naturen och i hjärtat av japansk estetik.

Projektnamn : The Wave, Designers namn : Alia Ramadan, Kundens namn : Toyota Motors Europe.

The Wave Global Mässstativ Design För Toyota

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.