Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang

pleasure

Restaurang Pleasure of Living a Life of Art. Förlängning och fortsättning. Via förlängningen av takformer och golvförlängningar, och deras konsekventa konturbelastning, som går upprätt här eller dold där, vilket återspeglar en handlingskraft som omfattar topparna och dalarna i livet. Medan skiktad atmosfär flyter och förändras till handling, trollas bilder av skönhet upp i rymden. Rymdhytten är flytande och transparent och samtidigt håller uppdelningarna i olika fack. Med ett genialt arrangemang av rymden kan integritet existera i facken.

Projektnamn : pleasure, Designers namn : Yu-Wen Chiu (Vita), Kundens namn : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Restaurang

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.