Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostad

nature

Bostad Detta hem är designat för ett par. Återvänd till naturen. Människor är villiga att komma ut mer, att vara utomhus eller att låta naturen vara en del av sitt liv, att tillåta naturen att berika hemets ordförråd. Släpp helt enkelt in naturen och rida på sin poise. Rika och mångsidiga element som visar hur avskiljning kan existera vid sidan av tät komplexitet, ungefär som de många fasetter av blommor, som i slutändan kommer att göra sig själva, till slutliga val efter mycket övervägande.

Projektnamn : nature, Designers namn : Yu-Wen Chiu (Vita), Kundens namn : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Bostad

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.