Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang

Lohas

Restaurang Revolten mot Urban Beat. Basen ligger i en upptagen trafikskorsning. Den övergripande rumsliga planen syftar till att skapa en mjuk och avvecklad takt, som för att få tid att sakta ner och i detta snabba stadsliv att njuta av varje ögonblick här och nu. Det öppna utrymmet, som bildas, via medelplanering, delar utrymmet baserat på olika funktionaliteter. De totemliknande skärmarna lägger till den mjuka rumsliga atmosfären viss medfödd lekfullhet.

Projektnamn : Lohas, Designers namn : Yu-Wen Chiu (Vita), Kundens namn : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Restaurang

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.