Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vattenbesparingssystem

Gris

Vattenbesparingssystem Minskning av vattenresurserna är ett problem i hela världen i dag. Det är galen att vi fortfarande använder dricksvatten för att spola toaletten! Gris är ett otroligt kostnadseffektivt vattenbesparande system som kan samla upp allt vatten du använder under en dusch. Du kan återanvända det insamlade gråvattnet för att spola toaletten, rengöra huset och för vissa tvättaktiviteter. På så sätt kan du spara minst 72 liter vatten / person / dag i ett genomsnittligt hushåll, vilket betyder minst 3,5 miljarder liter sparat vatten per dag i ett sådant 50 miljoner invånarland som Colombia.

Projektnamn : Gris, Designers namn : Carlos Alberto Vasquez, Kundens namn : IgenDesign.

Gris Vattenbesparingssystem

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.