Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Örhänge

Reflection

Örhänge Vem är jag? Detta är en fråga som vi kommer att ta hänsyn till hela livet. Den här frågan var huvudfokus för vår design.Denna örhängen är som reflektion av ditt ansikte och kanske är de mest personliga örhängen du kan ha. Även dessa örhängen kan vara en återspegling av vem du vill ha honom eller henne. I detta projekt designades exempelvis en av örhängen-formad profil av John Lennon som aldrig kommer att glömmas hans tankar, känslor och ansikte

Projektnamn : Reflection, Designers namn : Zohreh Hosseini, Kundens namn : MICHKA DESIGN.

Reflection Örhänge

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.