Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Glasögon

Mykita Mylon, Basky

Glasögon MYKITA MYLON-kollektionen är tillverkad i ett lättviktigt polyamidmaterial med enastående individuell justerbarhet. Detta speciella material skapas lager för lager tack vare Selective Laser Sintering-tekniken (SLS). Genom att tolka om den traditionella runda och ovala runda panto-formen som var trendig på 1930-talet, lägger BASKY-modellen till ett nytt ansikte till denna spektakollektion som ursprungligen var designad för sport.

Projektnamn : Mykita Mylon, Basky, Designers namn : Mykita Gmbh, Kundens namn : MYKITA GmbH.

Mykita Mylon, Basky Glasögon

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.