Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Plattan

1hand plate

Plattan 1handplatta: Var den bättre servern. Bär ditt glas vin och din plattan bara med en hand. Plattan är lätt och den unika formen av en räka ligger säkert i handflatan. Mycket användbart för alla slags evenemang. Fester, mottagningar, fester och mer. Ha alltid en fri hand för att lägga ny läcker mat på plattan, en fri hand för att skaka hand eller bara en fri hand för gester. Imponera på dina gäster och låt dem njuta av den plötsliga lättheten av en stående buffé.

Projektnamn : 1hand plate, Designers namn : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Kundens namn : Joannes Petersen.

1hand plate Plattan

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.