Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hjullastare

Arm Loader

Hjullastare En lastare som oftast fungerar på ojämn grund kan få föraren att uppleva allvarlig rörelsesjuka och också få dem att känna snabb trötthet. Men "ARM LOADER" möjliggör igenkänning av koordinatpunkterna på marken och hjälper förarsätet att vara stabilt och inte vakla. Därför hjälper det föraren att inte känna sig trött och gör att de kan utföra sitt arbete på ett säkert sätt.

Projektnamn : Arm Loader, Designers namn : Hoyoung Lee, Kundens namn : DESIGNSORI.

Arm Loader Hjullastare

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.