Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Design / Försäljningsutställning

dieForm

Design / Försäljningsutställning Det är både designen och det nya operativa konceptet som gör "dieForm" -utställningen så innovativ. Alla produkter från det virtuella showroomet visas fysiskt. Besökare distraheras från produkten varken av reklam eller säljpersonal. Ytterligare information om varje produkt finns på multimedia-skärmar eller via QR-kod i det virtuella utställningsrummet (app och webbplats), där produkterna också kan beställas på plats. Konceptet gör det möjligt att visa upp ett spännande sortiment och samtidigt betona produkten snarare än märket.

Projektnamn : dieForm, Designers namn : Gessaga Hindermann GmbH, Kundens namn : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Design / Försäljningsutställning

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.