Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fastighetsförsäljningscenter

MIX C SALES CENTRE

Fastighetsförsäljningscenter Det är ett fastighetsförsäljningscenter. Den ursprungliga arkitektoniska formen är en fyrkantig låda i glas. Den totala inredningen kan ses från byggnadens utsida och inredningen reflekteras helt av byggnadens höjd. Det finns fyra funktionsområden, multimedia-visningsområde, modellvisningsområde, förhandlingssoffa och materialvisningsområde. De fyra funktionsområdena ser utspridda och isolerade. Så vi applicerade ett band för att ansluta hela utrymmet för att uppnå två designkoncept: 1. ansluta funktionsområdena 2. Forma byggnadshöjd.

Projektnamn : MIX C SALES CENTRE, Designers namn : Kris Lin, Kundens namn : .

MIX C SALES CENTRE Fastighetsförsäljningscenter

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.