Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Varumärkesidentitet

PetitAna

Varumärkesidentitet PetitAna - Handgjorda saker för chic baby, är ett märke av olika saker för spädbarn (kläder, accessoarer, möbler, tillbehör till barnkammare, leksaker). Varumärket inspirerades av en kombination av den korta formen av designernamnet Anastasia och det franska ordet "Petit" som betyder baby, barn, spädbarn. Namnet för handbokstäver betonar det faktum att produkterna tillverkas för hand. Färgpaletten och graciösa grafiska element återspeglar sofistikerade designerinriktningar i skapandet av detta märke.

Projektnamn : PetitAna, Designers namn : Anastasia Smyslova, Kundens namn : AnaStasia art&design.

PetitAna Varumärkesidentitet

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.