Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Armatur

Cubeoled

Armatur Djup, transparens och kontrast - CUBE | OLED tolkar dessa grundläggande synliga ljus i en ren, monolitisk design. 12 transparenta organiska ljusemitterande dioder (OLED) -paneler är anordnade i ett ortogonalt koordinatsystem och laminerade i mellan 8 optiska / klara kristallglasbitar. Via transparenta kretsvägar applicerade på de inre glasytorna, levereras de monterade OLED-panelerna inuti monolit med elektrisk kraft. När den är aktiverad omvandlar den integrerade matrisen denna transparenta kub till en omni-riktad ljuskälla.

Projektnamn : Cubeoled, Designers namn : Markus Fuerderer, Kundens namn : Markus Fuerderer.

Cubeoled Armatur

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.