Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Begreppet Anpassningsbara Smycken

Jewel Box

Begreppet Anpassningsbara Smycken Jewel Box är ett koncept av anpassningsbara smycken baserat på användning av leksaker som "lego". Med denna princip kan du göra, ångra och göra om varje gång en annan juvel! Jewel Box finns i både kläder och kläder i ädelstenar eller smycken för catwalken. Som ett öppet koncept kommer utvecklingen av Jewel Box aldrig att slutföras: vi kan fortsätta skapa nya former och använda nya material. Jewel Box tillåter att skapa på varje säsong täckplattor med färger och mönster efter klädmode.

Projektnamn : Jewel Box, Designers namn : Anne Dumont, Kundens namn : Anne Dumont.

Jewel Box Begreppet Anpassningsbara Smycken

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.